Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 

 

Undisclosed Client

When this Fortune 500 company was formed in 2012, they wanted to change their office culture to show their new outlook to think and do things differently. It is physical proof of their commitment to working in an open, collaborative and connected approach. Neighborhoods with free address workstations were developed using 6 different work settings to address individual's work styles and needs. Color defines each neighborhood in accent paint and fabrics; however, no boundaries are evident as each area overflows into the next.

 

 

Polsinelli & Shughart
Chicago, IL | 30,000 square feet

The use of glass throughout the entry provides each visitor & employee a panoramic view of Lake Michigan as they step off the elevators and enter the reception. This area features a contrast of warm and cool tones, textures, and materials. The juxtaposition of modern versus classic aesthetic reflects both the history of the firm as well as the current corporate culture.

 

 

Polsinelli & Shughart
Chicago, IL | 30,000 square feet

The custom reception desk and low credenza incorporate warm wood veneers, rich stone, and metal details. The design of these pieces was conceptualized to allow Polsinelli to maximize views to the outside as well as defining the space. Additionally, Polsinelli has an extensive art collection which was used throughout the space. The architecture was designed around the use of these pieces to create a dramatic backdrop for their collection.

 
 
 


Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 
 



Corporate Menu