Corporate Menu

 
 


Corporate Menu

 

 

Whitney Offices

In 2011 Whitney, along with their sister product design company Qdesign, had the unique opportunity to not only transform the look and feel of their own space but also alter the way in which they create change within the workplace. The result was a fresh feeling, open space that provided all the necessary tools for collaboration and design at the staffs fingertips. The entire staff, principals included, sit within one large open studio to promote a team atmosphere. The individual footprint for each employee was reduced and as a tradeoff more square footage could be utilized for group space. Multiple conference and meeting rooms are sprinkled throughout the space for impromptu meetings and team focused work. With the contract furniture industry resources available, the entire office offers a variety of seating and work environments suitable for various styles of work. It also acts as a showroom for clients looking to test out the latest trends as well as new products Qdesign has been working on.

 

 

Abercrombie & Kent
Downers Grove, IL | 36,000 square feet

Relocating their global headquarters from Oak Brook to Downers Grove, A&K continued their rapid expansion even through the course of design and construction, expanding by some 25%. With a strictly limited budget, the existing conditions were retained as-is including workstations and private office furniture. Additional construction enhanced A&K’s executive area and provided conferencing and training spaces. The success of the open office portion was in the careful reorganization of the myriad of departments; improving workflow and communication and inserting collaborative areas where travel experiences can be shared and discussed.

 

 

Abercrombie & Kent
Downers Grove, IL | 36,000 sqare feet

The heart of the project was in reconnecting the experience of arrival at the office with the authenticity, comfort, and inspiration of the travel experiences A&K offers.  Layers of material and light in the reception area carefully displayed ancient artifacts in a tastefully understated manor, complimenting the corporate brand.